Vem blir Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2018?

15 maj, 2018

                        För fjärde året i rad utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Vem kan vinna priset? Årets digitala kommunikatör är ett pris som delas ut till den person, event, kampanj, företag eller organisation som varit mest tongivande och en förebild inom digital..

Case: Ideell Second Hand – #nollmoms

28 oktober, 2015

Bevara noll procent moms för ideell second hand Ideell second hand har alltid varit momsbefriad i Sverige. Men hösten 2014 beslutade Skatteverket att branschen skulle momsbeläggas med 25 procent. För flera organisationer som bedriver ideell second hand var beslutet en katastrof. Det innebar att de kraftigt skulle behöva skära ner sin verksamhet eller till och..

Kommunicera istället för att hålla tyst!

15 maj, 2014

Sverigedemokraterna lyckas ofta skapa en debatt kring sitt agerande. Det senaste är den kontroversiella kampanjen i Stockholms tunnelbana om tiggeri som upprört många. SL har fått svara på otaliga frågor om varför de tillåter affischeringen, valaffischer har blivit förstörda och några vill till och med förbjuda SD att uttrycka sig så som de gör. Det..

Obama mellan två ormbunkar

21 mars, 2014

Barack Obama är ute på offensiven för att försöka få så många som möjligt att teckna upp sig för den nya sjukförsäkringen på Healthcare.gov innan den 31 mars. Ett ganska oväntat grepp var att han förra tisdagen dök upp i Zach Galafianakis webbshow ”Between two ferns” på funnyordie.com. ”Between two ferns” är en väldigt rolig..

En kopp småländskt thé kanske?

20 januari, 2010

I morse vann republikanen Scott Brown slaget om Ted Kennedys plats i senaten. En stark prestation i en utpräglat liberal (i amerikansk mening) delstat som ”The People’s Republic of Massachusetts”. Han vann inte bara över demokraten Martha Coakly som fick draghjälp av president Obama, utan besegrade också kandidaten Joseph Kennedy (inte släkt med den famösa..