Löfvens klavertramp utnyttjades av andra partier

6 april, 2018

Springtimes och Notifieds rapport Det digitala valet för mars 2018 visar att SD fortsätter att dra ifrån vad gäller antalet följare/gillare i sociala medier. De inlägg som skapar mest engagemang på riksdagspartiernas Facebooksidor handlar inte om de viktiga valfrågorna (väljarna anger sjukvård, lag och ordning samt integration som viktigaste valfrågor) utan är kopplade till vår..

Springtime och Notified släpper rapport om sociala medier och valrörelsen

7 februari, 2018

Nu drar vi tillsammans med Notified vår valrapportering Det digitala valet (som vi även gjorde under supervalåret). I januaris rapport av Det digitala valet har vi fokus på det engagemang riksdagspartierna skapar i sociala kanaler. Det är viktigare än någonsin att jobba med att engagera sina målgrupper på Facebook och rapporten visar att alla riksdagspartier kan..

De nominerade till Årets digitala kommunikatör i Almedalen är…

6 juli, 2017

Juryn har hittills utsett 9 nomineringar i Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Juryn överlägger tills imorgon och fler kan bli nominerade. De nominerade är: #entd, Linnea Claeson, debattör och sportprofil, Annie Lööf, partiledare Centerpartiet, #Mingelmanikyren, #almedalsgarderoben, #samtalssoffan, Petter Stordalen, affärsman, #flerunga och #ochjagprotesterade. Vinnare i Årets digitala kommunikatör i Almedalen utses av en jury som ser..

Torsdagens digitala buzz i Almedalen

7 juli, 2016

Imorgon utser vi Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Juryn överlägger tills imorgon, men vi har hittills sex nominerade. De nominerade är: Günther Mårder, ABB, Niklas Svensson, Fler Unga, Rädda Barnen och Annie Lööf.  Vi går ut med fler nomineringar imorgon förmiddag, så fortsätt gärna att tipsa juryn under #digkom16! Här är torsdagens topp 3..

Onsdagens digitala buzz i Almedalen

6 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Precis som under gårdagen diskuterades fastighetsbranschen och säkerhetspolitik mycket under onsdagen i sociala medier. Ser man till Instagram är det..

Måndagens digitala buzz i Almedalen

4 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Vi kan efter två dagar konstatera att Djurens rätt är mycket starka på Instagram i Almedalen i år, med..

Söndagens digitala buzz i Almedalen

3 juli, 2016

Nu har årets upplaga av Almedalen äntligen dragit igång! Precis som förra året utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Vinnaren kommer att presenteras på plats i Almedalen fredagen den 8 juli. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade Almedalsinlägg som väckt mest uppmärksamhet i sociala..

Uppladdning Almedalen och Årets digitala kommunikatör 2016

25 maj, 2016

Nu är det hög tid att börja ladda upp inför Almedalen! Ett sätt att göra det är att komma med mig till Notifieds Almedalsförmingel nästa vecka, på torsdag den 2 juni närmare bestämt. Springtime och Notified kommer under årets politikervecka att för andra gången dela ut vårt gemensamma pris Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Vill du veta..

Günther Mårder är Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2015

3 juli, 2015

För att nå ut under Almedalsveckan i allt som sänds i alla olika kanaler krävs smart och frekvent närvaro i det digitala flödet. Det har vår vinnare. Med ett fokus på att agera på andras arenor och därigenom visa sin relevans har Årets digitala kommunikatör i Almedalen skapat infografik, livesänt via periscope, analyserat partiledartalen med..

Torsdagens digitala buzz i Almedalen

2 juli, 2015

God natt! #almedalen #almedalen2015 A photo posted by Edward Blom (@edward_blom) on Jul 1, 2015 at 1:51pm PDT På fredag den 3 juli utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2015. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Här är torsdagens topp 5..