Vad gör en grafisk designer?

25 maj, 2018

Johanna heter jag och är Grafisk designer på Springtime!   Vad gör en grafisk designer? Jag hjälper våra kunder att förmedla budskap med hjälp av färg och form. Ibland bygger uppdragen på eller delvis på designlösningen och ibland är designen mer ett stöd/komplement i pågående arbetsprocesser. Springtime jobbar idag med fler uppdrag än någonsin där..

Tio veckor går fort..

21 mars, 2016

Sista veckan äro kommen. Tio veckor på Springtime-kontoret har snart passerat och det är dags för mig att återvända till Göteborg och fördjupa mig i böcker och artiklar om strategisk kommunikation. Det har minst sagt varit en skillnad på att studera kommunikation och att utöva den praktiskt. Båda har sin charm, men jag fördrar nog..

Hallå där John Bergsten!

3 februari, 2016

John kom till Springtime som praktikant i höstas men är numera en av Springtimes juniorkonsulter. För att ni ska lära känna John lite bättre svarar han på några frågor. Vad är det med konsultyrket som lockar dig? Att arbetsuppgifterna och frågorna som jag får jobba med varierar mycket. Som konsult får man hela tiden arbeta..

Hallå där Daniel Carlmatz!

14 december, 2015

Daniel Carlmatz funnits med oss på Springtime sedan slutet av 2014. Han började som praktikant men är sedan i somras anställd som vår Art Director, AD. Vem är du i tre ord? Ödmjuk, tävlingsmänniska, minimalistförespråkare. Vad gör du på Springtime? Min yrkesroll är Art Director och jag ser till att det vi vill kommunicera görs på ett relevant sätt..

Vi säger välkommen till Henrik Hedberg!

24 april, 2015

Välkommen till Springtime, Henrik! Kan du berätta lite mer om dig själv?  Tack! Jag är 36 år och gift. Född och uppvuxen i Sandviken, men bor numera – efter studier i Uppsala – i Stockholm. På fritiden hemma i Stockholm ägnar jag mig mestadels åt att träna. Ett annat stort intresse är mat och resor..