Vad gör en grafisk designer?

25 maj, 2018

Johanna heter jag och är Grafisk designer på Springtime!   Vad gör en grafisk designer? Jag hjälper våra kunder att förmedla budskap med hjälp av färg och form. Ibland bygger uppdragen på eller delvis på designlösningen och ibland är designen mer ett stöd/komplement i pågående arbetsprocesser. Springtime jobbar idag med fler uppdrag än någonsin där..

Är du relevant?

2 april, 2014

Mejlet damp ner i inboxen. Utan förvarning och utan att jag visste att jag befann mig i målgruppen. Tydligen gör jag det. Rubriken lyste ” Värmepump ger dig lägre energikostnader”. Direkt infinner sig den självklara frågan ”Hur hittade de mig?”. Kanske ett godtyckligt kundsökande utan något sinne för riktning som till slut fann sin väg..

Kina: Älska henne, ge henne Häagen-Dazs

31 mars, 2010

Den är ganska gammal vid det här laget, men väl värd att minnas: Lyxglassen Häagen-Dazs marknadsföringskampanj i Kina. I Kinas dejtingkultur ingår att mannen står för fiolerna, även i äktenskap för den delen är det en förutsättning att mannen drar in mer pengar än kvinnan. Om det INTE skulle vara så, så innebär det att..