Tack för i år Almedalen!

11 juli, 2016

Nu är vi på Springtime tillbaka i Stockholm efter en intensiv Almedalsvecka i Visby. Att försöka summera en fullspäckad vecka fylld med intressanta samtal, möten och seminarium kan tyckas svårt men jag vet vad jag är extra glad och stolt över från veckan som varit: dels måndagens life science-seminarium, dels att vi tillsammans med Notified,..

Günther Mårder Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016!

8 juli, 2016

Idag utsågs Årets digitala kommunikatör i Almedalen, som instiftades i fjol av Springtime och Notified. Vinnare 2016 är Företagarnas Günther Mårder som även vann priset förra året, andra platsen gick till organisationen Fler unga och tredjeplatsen gick till Expressens Nikas Svensson. Se sändningen via Periscope. I år är det andra gången kommunikationsbyrån Springtime i samarbete..

Torsdagens digitala buzz i Almedalen

7 juli, 2016

Imorgon utser vi Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Juryn överlägger tills imorgon, men vi har hittills sex nominerade. De nominerade är: Günther Mårder, ABB, Niklas Svensson, Fler Unga, Rädda Barnen och Annie Lööf.  Vi går ut med fler nomineringar imorgon förmiddag, så fortsätt gärna att tipsa juryn under #digkom16! Här är torsdagens topp 3..

Trött och nöjd lämnar jag Visby

Trött och nöjd lämnar jag Visby efter ett par roliga och intensiva dagar. Jag har blandade känslor kring Almedalen. Det alltid kul och givande att åka dit men också viss press att konstant mingla, sova på luftmadrass – ofta flera i samma rum – att springa för att hinna med allt som var planerat och..

Onsdagens digitala buzz i Almedalen

6 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Precis som under gårdagen diskuterades fastighetsbranschen och säkerhetspolitik mycket under onsdagen i sociala medier. Ser man till Instagram är det..

Halvtid i Almdalen

Solen har tyvärr bytts mot gråa moln och regn, denna Kristdemokraternas dag i Almedalen. Men partiledartal, seminarier, debatter, möten och mingel tar inte hänsyn till vädret. Det är full fart framåt och förväntningarna är höga. Inte minst för vår kollega Rolf Gulliksen, Chairman, Life Science Practice. En titt i hans kalender skvallrar om en fullspäckad..

Tisdagens digitala buzz i Almedalen

5 juli, 2016

  Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. – Agnes Wold har intagit Almedalen med sina träffsäkra citat. Det är inte alls omöjligt att vi får se..

Fullsatt på Springtimes och Hallvarsson & Halvarssons life science-seminarium i Almedalen

4 juli, 2016

Alla pratar om patienten i centrum – men vem vill vara patient? Det var temat för seminariet som vi tillsammans med Hallvarsson & Halvarsson anordnade på måndagen, inför en stor och entusiastisk publik. Det var en namnkunnig panel beståendes av Anders Lönnberg, regeringens nationella samordnare för life science, Catarina Andersson Forsman, generaldirektör på Läkemedelsverket, Karin..

Måndagens digitala buzz i Almedalen

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Vi kan efter två dagar konstatera att Djurens rätt är mycket starka på Instagram i Almedalen i år, med..

Söndagens digitala buzz i Almedalen

3 juli, 2016

Nu har årets upplaga av Almedalen äntligen dragit igång! Precis som förra året utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Vinnaren kommer att presenteras på plats i Almedalen fredagen den 8 juli. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade Almedalsinlägg som väckt mest uppmärksamhet i sociala..