digital kommunikation

I dag är nästan all kommunikation åtminstone delvis digital och det har påverkat hur vi kommunicerar. Springtime kan hjälpa dig att navigera rätt i det nya medielandskapet och till fullo utnyttja fördelarna med digital kommunikation för att skapa affärsnytta.

Springtime hjälper företag och organisationer med allt från omvärldsbevakning, strategier, policys, utbildningar och innehåll.

Günther Mårder Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016!

8 juli, 2016

Idag utsågs Årets digitala kommunikatör i Almedalen, som instiftades i fjol av Springtime och Notified. Vinnare 2016 är Företagarnas Günther Mårder som även vann priset förra året, andra platsen gick till organisationen Fler unga och tredjeplatsen gick till Expressens Nikas Svensson. Se sändningen via Periscope. I år är det andra gången kommunikationsbyrån Springtime i samarbete..

Söndagens digitala buzz i Almedalen

3 juli, 2016

Nu har årets upplaga av Almedalen äntligen dragit igång! Precis som förra året utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Vinnaren kommer att presenteras på plats i Almedalen fredagen den 8 juli. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade Almedalsinlägg som väckt mest uppmärksamhet i sociala..

Nu är vi på plats i Almedalen!

2 juli, 2016

Äntligen är Springtime på plats i Visby och årets upplaga av Almedalsveckan! Tillsammans med hela Hallvarsson & Halvarson Group kommer våra medarbetare finnas på plats under hela veckan för att inspireras av alla kloka och gränsöverskridande diskussioner, samtal och möten. Life science-seminarium I år ser vi extra mycket fram emot Springtime- och Hallvarsson & Halvarsons..

Vem blir Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016?

22 juni, 2016

Springtime och Notified utser för andra gången Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Vi i juryn ser precis som förra året verkligen fram emot att spana in all digital kommunikation under almedalsveckan! Vi har också välkomnat en ny jurymedlem – Rolf van den Brink från Dagens Opinion, som går in som mediepartner även i år. Vad tittar juryn på? Vi kommer se till..

Vårt första geofilter är live på Snapchat!

17 maj, 2016

Sedan en tid har Snapchat öppnat upp möjligheten för användarna att skapa egna Snapchat geofilter. Vi på Springtime ville såklart bidra och nu har vi fått vårt första filter godkänt. Befinner du dig i Visby just nu kan du alltså snappa med vårt filter! Tyvärr går det inte att skapa geofilter för events ännu här i Sverige,..

Periscope är ute, nu är det musical.ly som gäller!

12 maj, 2016

Jag heter Ebba Bäcklund och jag har varit på Springtime under två veckor och testat på livet som praktikant. När jag kom hit trodde jag att jag skulle få agera springflicka och hämta kaffe och kopiera papper, men så fel jag hade. Jag har fått delta i flera olika projekt och bland annat hålla en presentation om..

Ny bok om sociala medier för styrelser

28 april, 2016

I veckan släpptes min bok Executive Summary: Sociala medier för styrelser som jag skrivit tillsammans med Heidi Wold. Vi ställde till med releasemingel här på Springtime och det var många som dök upp för att fira med oss. Jag ska gladeligen erkänna att det är rätt jobbigt att skriva en bok, så att fira att den..

Vem blir Almedalens bästa digitala kommunikatör 2016?

6 april, 2016

Tillsammans med Notified instiftade Springtime förra året priset Årets Digitala kommunikatör i Almedalen. Självklart utser vi under 2016 nya vinnare i Almedalen! Priset går till den person, event, kampanj, företag eller organisation som varit mest tongivande och en förebild i sociala medier och digitalt under politikerveckan. Vinnaren utses sett till genomslag, men en jury ser även till kvalitet, kanalval och..

Vad gör en digital strateg?

17 mars, 2016

Jag är digital strateg här på Springtime. Ett väldigt roligt jobb, tycker jag. Men jag får ofta frågan om vad det faktiskt innebär. Jag tänkte därför göra ett försök till att förklara vad det är jag gör under dagarna. Ett digitalt tänk En av mina övergripande uppgifter är att se till att vi som jobbar på..

Who run the world – Nackademipodden

10 mars, 2016

För några veckor sedan hade jag äran att bli intervjuad i Nackademipodden där jag fick berätta om mitt jobb, min karriär och livet som digital strateg. Min medverkan är en del av Nackademipoddens miniserie Who Run the World. Ämnet för miniserien är kvinnor och kvinnligt ledarskap i kommunikationsbranschen. Lyssna gärna på mig eller Lisa Rytter, marknadschef på Wrapp..