Årets Digitala kommunikatör i Almedalen

2015 instiftade Springtime tillsammans med Notified priset Årets digitala kommunikatör i Almedalen.

En jury utser vinnarna och ser till digital kommunikation från en person, företag, organisation eller kampanj som klarar det omöjliga med att sticka ut under Almedalsveckan. Bra innehåll är grunden och det ska finnas en tanke bakom det som kommuniceras.

Tack för i år Almedalen!

11 juli, 2016

Nu är vi på Springtime tillbaka i Stockholm efter en intensiv Almedalsvecka i Visby. Att försöka summera en fullspäckad vecka fylld med intressanta samtal, möten och seminarium kan tyckas svårt men jag vet vad jag är extra glad och stolt över från veckan som varit: dels måndagens life science-seminarium, dels att vi tillsammans med Notified,..

Günther Mårder Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016!

8 juli, 2016

Idag utsågs Årets digitala kommunikatör i Almedalen, som instiftades i fjol av Springtime och Notified. Vinnare 2016 är Företagarnas Günther Mårder som även vann priset förra året, andra platsen gick till organisationen Fler unga och tredjeplatsen gick till Expressens Nikas Svensson. Se sändningen via Periscope. I år är det andra gången kommunikationsbyrån Springtime i samarbete..

Onsdagens digitala buzz i Almedalen

6 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Precis som under gårdagen diskuterades fastighetsbranschen och säkerhetspolitik mycket under onsdagen i sociala medier. Ser man till Instagram är det..

Halvtid i Almdalen

Solen har tyvärr bytts mot gråa moln och regn, denna Kristdemokraternas dag i Almedalen. Men partiledartal, seminarier, debatter, möten och mingel tar inte hänsyn till vädret. Det är full fart framåt och förväntningarna är höga. Inte minst för vår kollega Rolf Gulliksen, Chairman, Life Science Practice. En titt i hans kalender skvallrar om en fullspäckad..

Tisdagens digitala buzz i Almedalen

5 juli, 2016

  Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. – Agnes Wold har intagit Almedalen med sina träffsäkra citat. Det är inte alls omöjligt att vi får se..

Fullsatt på Springtimes och Hallvarsson & Halvarssons life science-seminarium i Almedalen

4 juli, 2016

Alla pratar om patienten i centrum – men vem vill vara patient? Det var temat för seminariet som vi tillsammans med Hallvarsson & Halvarsson anordnade på måndagen, inför en stor och entusiastisk publik. Det var en namnkunnig panel beståendes av Anders Lönnberg, regeringens nationella samordnare för life science, Catarina Andersson Forsman, generaldirektör på Läkemedelsverket, Karin..

Måndagens digitala buzz i Almedalen

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Vi kan efter två dagar konstatera att Djurens rätt är mycket starka på Instagram i Almedalen i år, med..

Söndagens digitala buzz i Almedalen

3 juli, 2016

Nu har årets upplaga av Almedalen äntligen dragit igång! Precis som förra året utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Vinnaren kommer att presenteras på plats i Almedalen fredagen den 8 juli. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade Almedalsinlägg som väckt mest uppmärksamhet i sociala..

Nu är vi på plats i Almedalen!

2 juli, 2016

Äntligen är Springtime på plats i Visby och årets upplaga av Almedalsveckan! Tillsammans med hela Hallvarsson & Halvarson Group kommer våra medarbetare finnas på plats under hela veckan för att inspireras av alla kloka och gränsöverskridande diskussioner, samtal och möten. Life science-seminarium I år ser vi extra mycket fram emot Springtime- och Hallvarsson & Halvarsons..

Vem blir Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016?

22 juni, 2016

Springtime och Notified utser för andra gången Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Vi i juryn ser precis som förra året verkligen fram emot att spana in all digital kommunikation under almedalsveckan! Vi har också välkomnat en ny jurymedlem – Rolf van den Brink från Dagens Opinion, som går in som mediepartner även i år. Vad tittar juryn på? Vi kommer se till..