Torsdagens digitala buzz i Almedalen

7 juli, 2016

Imorgon utser vi Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Juryn överlägger tills imorgon, men vi har hittills sex nominerade. De nominerade är: Günther Mårder, ABB, Niklas Svensson, Fler Unga, Rädda Barnen och Annie Lööf.  Vi går ut med fler nomineringar imorgon förmiddag, så fortsätt gärna att tipsa juryn under #digkom16! Här är torsdagens topp 3..

Trött och nöjd lämnar jag Visby

Trött och nöjd lämnar jag Visby efter ett par roliga och intensiva dagar. Jag har blandade känslor kring Almedalen. Det alltid kul och givande att åka dit men också viss press att konstant mingla, sova på luftmadrass – ofta flera i samma rum – att springa för att hinna med allt som var planerat och..

Onsdagens digitala buzz i Almedalen

6 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Precis som under gårdagen diskuterades fastighetsbranschen och säkerhetspolitik mycket under onsdagen i sociala medier. Ser man till Instagram är det..

Måndagens digitala buzz i Almedalen

4 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Vi kan efter två dagar konstatera att Djurens rätt är mycket starka på Instagram i Almedalen i år, med..

Söndagens digitala buzz i Almedalen

3 juli, 2016

Nu har årets upplaga av Almedalen äntligen dragit igång! Precis som förra året utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Vinnaren kommer att presenteras på plats i Almedalen fredagen den 8 juli. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade Almedalsinlägg som väckt mest uppmärksamhet i sociala..

Nu är vi på plats i Almedalen!

2 juli, 2016

Äntligen är Springtime på plats i Visby och årets upplaga av Almedalsveckan! Tillsammans med hela Hallvarsson & Halvarson Group kommer våra medarbetare finnas på plats under hela veckan för att inspireras av alla kloka och gränsöverskridande diskussioner, samtal och möten. Life science-seminarium I år ser vi extra mycket fram emot Springtime- och Hallvarsson & Halvarsons..