Vi säger välkommen till Henrik Hedberg!

Välkommen till Springtime, Henrik! Kan du berätta lite mer om dig själv? 

Tack! Jag är 36 år och gift. Född och uppvuxen i Sandviken, men bor numera – efter studier i Uppsala – i Stockholm. På fritiden hemma i Stockholm ägnar jag mig mestadels åt att träna. Ett annat stort intresse är mat och resor – i kombination. Eftersom mina svärföräldrar bor i Antwerpen är den delen av Europa en slags utgångspunkt för vårt resande, både med bil, tåg och flyg, till olika matupplevelser runt om på kontinenten och resten av världen.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har mestadels arbetat med mediefrågor och kommunikation. Närmast kommer jag från en tjänst som presschef på FMV. Innan dess arbetade jag som försvarsministerns pressekreterare på  försvarsdepartementet. Jag har också arbetat i riksdagen främst som pressekreterare vid Moderaternas riksdagskansli, men också som projektledare inom målgruppsanalys, samt renodlat med policy i rollen som politisk sekreterare till Moderaternas gruppledare i riksdagen.     

Vad ser du mest fram emot att jobba med på Springtime? 

Det ska bli oerhört roligt att få möjlighet att bredda mitt sätt att arbeta med kommunikation genom områden där Springtime länge varit starka, från marknadskommunikation till förändringskommunikation. Samtidigt ser jag det som ett privilegium att ingå i det nätverk av kommunikationsexperter inom Public Affairs som Hallvarsson och Halvarsson Group erbjuder.

 Vad är ditt första intryck av Springtime?

Under rekryteringsprocessen, redan från första mötet, kände jag att ”här hör jag hemma” – här kan jag både bidra och lära mig på samma gång!

Kul att ha dig på plats!

 Läs också på Resumé: Springtime rekryterar från FMV.