Nu är vi på plats i Almedalen!

almedalen

Äntligen är Springtime på plats i Visby och årets upplaga av Almedalsveckan! Tillsammans med hela Hallvarsson & Halvarson Group kommer våra medarbetare finnas på plats under hela veckan för att inspireras av alla kloka och gränsöverskridande diskussioner, samtal och möten.

Life science-seminarium

I år ser vi extra mycket fram emot Springtime- och Hallvarsson & Halvarsons life sience-seminarium, ”Alla pratar om patienten i centrum, men vem vill vara patient?” under måndagen. Många som lever med en sjukdom eller ett besvär ser sig inte som patienter – de är människor som ibland kommer i kontakt med sjukvården. Behövs det i själva verket inte en ny syn på människor med sjukdomar? Vilka krav kommer då att ställas på landsting, vårdgivare och läkemedelsbolag? Kom och lyssna till Anders Lönnberg, regerings nationella samordnare för life science, och Catarina Andersson Forsman, generaldirektör på Läkemedelsverket m.f som diskuterar patientens situation! Välkomna till Hästgatan 2, måndagen kl 17.00-18.00!

Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016

Springtime utser tillsammans med Notified även för andra året Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Varje dag rapporterar vi om det som nått igenom bruset i sociala medier och på fredagen 8 juli utser en jury vinnaren i tävlingen. Tipsa oss gärna om värdiga kandidater under #digkom16 på Twitter!

Hallvarsson & Halvarsson bjuder även i år in till det årliga, och väldigt uppskattade, minglet ValBar under onsdagen 6 juli. Allianspartiernas partisekreterare Tomas Tobé (M), Michael Arthursson (C), Maria Arnholm (L) och Acko Ankarberg Johansson (KD) frågas ut av Hallvarsson & Halvarsons Ulrica Schenström och Dan Svanell om politiken, framtiden och de parlamentariska svårigheterna.

Vi på Springtime är peppade för att ge oss ut i vimlet! Vill ni träffa oss? Häng med ut? Kom förbi oss på Hästgatan 2, ett stenkast från Almedalen! Hoppas vi ses!