Halvtid i Almdalen

bild_agnes

Solen har tyvärr bytts mot gråa moln och regn, denna Kristdemokraternas dag i Almedalen. Men partiledartal, seminarier, debatter, möten och mingel tar inte hänsyn till vädret. Det är full fart framåt och förväntningarna är höga.

Inte minst för vår kollega Rolf Gulliksen, Chairman, Life Science Practice. En titt i hans kalender skvallrar om en fullspäckad vecka. Vi tog ett snack med honom.

Vad har du för dig på dagarna?

Det är mycket! Det är kundmöten, seminarier, middagar och luncher. Det intressanta med Almedalen är möten med människor. Det är en underbara arena för det.

Kan du dela med dig av dina höjdpunkter so far?

Vårt eget seminarium i måndags, måste jag ändå säga med glimten i ögat. Där ifrågasatte vi patientbegreppet tillsammans med bland andra regeringens nationella samordnare för life science, Anders Lönnberg, och Läkemedelsverkets generaldirektör Catarina Andersson Forsman. Det blev oerhört uppskattat.

Jag vill också lyfta fram HejDigitalts seminarium om digitalt ledarskap. Många seminarier blir lätt navelskådande när personer som är lika varandra bjuds in. Jag tycker att det är betydligt mer intressant när panelerna breddas och oväntade personer med nya perspektiv bjuds in. Det här seminariet gjorde just detta. Det var gränsöverskridande och engagerade många olika verksamheter.

Vad ser du fram emot innan du åker hem?

Jag har precis varit på kundmöte och nu ska jag iväg på ett mingel. I kväll är jag inbokad på en middag. Jag vet att många laddar inför DJ-Battle, men jag hoppar i år…

 

… vi andra däremot värmer upp med H&Hs Valbar där Alliansens partisekreterare har blivit utfrågade av Ulrica Schenström och  Dan Svanell.