Allsång med Springtime

Snart är det dags för en av årets trevligaste händelser. För sjätte året i rad bjuder Springtime in till politisk allsång i Almedalen.

Allsången är ett av de mest uppskattade inslagen under politikerveckan i Almedalen. Hundratals människor klämmer ihop sig inne på restaurang Friheten för att sjunga tillsammans. Eller skråla, skrika, nynna eller humma om man så vill. För oss utan sångröst kommer de duktiga trubadurerna till god hjälp. De ackompanjerar på gitarr och fyller i allsången med tonsäkra röster. Så ingen oro, kom som du är och sjung som du vill.

Springtime presenterar stolt en bred samling sånger som väl representerar företagets ideologiska spännvidd. I sånghäftet finns både röda, blå, gröna och lila låtar. Därtill en och annan med oklar politisk hemvist. Fem nya låtar har tillkommit i år. Och alla favoriter är kvar.

Är du sugen på att tjuvträna lite kan du kolla in sånghäftet här.

Allsångskvällarna är måndag den 4 juli och onsdag den 6 juli på restaurang Friheten vid Donners plats. Start klockan 21.00 båda dagarna.

Ett tips är att komma i god tid eftersom restaurangen är liten och allsången populär. Är det fullt när du kommer kan det vara en god idé att ta en promenad och komma tillbaka lite senare.  Trubadurerna tar nämligen en paus vid tiosnåret och när de kör igång igen brukar trängseln ha lättat lite. Ibland brukar det bli sång på gatan utanför också. Så misströsta inte, alla får sjunga.

Sprid gärna detta till vänner och bekanta, vi ses i Visby!